Zoi Linska
Політика конфіденційності та захист персональних даних

Політика конфіденційності та захисту персональних даних роз'яснює правила збору, використання і поширення особистої інформації користувачів, встановлені власником сайту zoilin.com.

Ми з повагою ставимося до особистих даних і конфіденційної інформації користувачів сайту zoilin.com. і докладаємо всіх можливих зусиль для захисту ваших персональних даних. Користувач сайту має всі права щодо захисту його персональних даних, які передбачені чинним законодавством України, зокрема, Законом України «Про захист персональних даних».
Збір і зберігання персональних даних Користувача Сайт zoilin.com збирає і зберігає тільки ті персональні дані, які необхідні для надання персональних послуг Користувачеві.

Під час взаємодії з сайтом zoilin.com Користувач добровільно погоджується на надання наступних персональних даних:
- Прізвище, ім'я, по батькові Користувача;
- Поштова адреса Користувача;
- Електронна адреса (email) Користувача;
- Номер телефону Користувача;
- Хронологію покупок Користувача;
- IP-адреси Користувача;
- Файли cookie;
- Параметри і настройки інтернет-браузерів;
- Листування, пов'язану з обслуговуванням замовлень Користувача.

Сайт zoilin.com збирає дані про статистику відвідування сайту. Відомості можуть містити інформацію про з'єднання, трафік, браузері Користувача, а також про дату, час, тривалість роботи в мережі Інтернет та знаходження на сайті. Інші відомості по трафіку Користувача не обробляються і не зберігаються.
Добровільна згода Користувача виражається в зазначенні ним інформації у відповідних графах при оформленні замовлення або листуванні. Власник сайту не несе відповідальності за достовірність відомостей, наданих Користувачем на Сайті zoilin.com в загальнодоступній формі. Сайт zoilin.com не збирає і не зберігає інформацію про дані банківських карт користувачів.

Для здійснення та адміністрування операцій користувачів з використанням банківських карт сайт zoilin.com використовує web-інтерфейс LIQPAY (власник ПАТ «КБ« ПРИВАТБАНК »). Ознайомитися з правилами збору, зберігання і використання Персональних даних при здійсненні платіжних операцій через web-інтерфейс LIQPAY можна на офіційній сторінці банку.

Отримані сайтом zoilin.com персональні дані Користувача не передаватимуться або повторно не розголошуються третім особам і їх використання обмежується цілями, заради яких інформація була зібрана:
- Надання послуг Користувачеві;
- Ідентифікація Користувача;
- Взаємодія з Користувачем;
- Розсилка Користувачеві рекламних матеріалів, інформації та запитів;
- Обробка платежів Користувача;
- Моніторинг операцій Користувача з метою запобігання шахрайства.

Персональні дані зберігаються на термін не більше, ніж це необхідно відповідно до мети їх обробки. Користувач може в будь-який момент змінити / видалити Персональні дані шляхом направлення письмової заяви на адресу yuliya.isay@gmail.com. Користувач гарантує, що всі Персональні дані є актуальними і не відносяться до третіх осіб.
Взаємодія сайту zoilin.com з іншими ресурсами мережі інтернет На сторінках сайту zoilin.com присутні коди інших інтернет-ресурсів. Отже, ці інтернет-ресурси можуть отримувати і обробляти інформацію, про те, що Ви завітали на сторінки сайту zoilin.com, а також іншу інформацію, яку передає браузер Користувача.

Такими інтернет-ресурсами можуть бути:
- системи зі збору статистики відвідувань (наприклад, Google Analytics, Pixel Facebook);
- плагіни і віджети соціальних мереж (наприклад, Facebook, Instagram, YouTube).

Захист персональних даних користувачів сайту zoilin.com

Сайт zoilin.com здійснює належний захист Персональних і інших даних відповідно до Законодавства України та приймає необхідні і достатні організаційні та технічні заходи для захисту Персональних даних користувачів від неправомірного або випадкового доступу, знищення, перекручення, блокування, копіювання, поширення, а також від інших неправомірних дій третіх осіб.

Зміни Політики конфіденційності сайту zoilin.com

Власник сайту zoilin.com залишає за собою право внесення змін і / або оновлень в справжню Політику конфіденційності. Щоб уникнути будь-яких непорозумінь щодо обізнаності у внесенні змін, ми переконливо рекомендуємо звертатися до цієї Політики конфіденційності регулярно.
Made on
Tilda